Nyheder

2023 - Universitets projekt i Tyskland

SIWI har deltaget i et 1-årig Bachelor projekt hvor traditionelle læsse-metoder blev testet op imod vores SIWI Combi Hitch system. Udfaldet er særdeles positivt, og SIWI vinder på alle parametre. – Bedste investering, mindste dieselforbrug, mindste serviceomkostning og mindste CO2 udslip.
Sammen med vores distributør Future AG i Canada på Olds College tilbage i 2020 optog vi en håndholdt video som er gået viral. Det er vi meget stolte af..
Vores video viser hvordan man tilkobler en foderblander med vores Combi Hitch system, og i skrivende stund med rigtig mange millioner i visninger. 
SIWI FireSafe 2022
SIWI er meget stolte over bedømmelsen fra Agromek – 3 stjerner til vores koncept SIWI FireSafe.

Produktet bliver fremvist på Agromek messen i perioden 29. November til 2. december 2022

Vores nye frakoblings system kan forhindre, at en brand i en halmpresser eller bugseret halmsnitter udsætter traktorføreren for forbrændinger ved forsøg på hurtig frakobling.
Oria

Oria Agriculture og SIWI har indgået distributionsaftale for Frankrig.Landmænd i Frankrig er allerede begyndt at se gevinsterne fra SIWI Combi-Hitch, der nu er tilgængeligt i Frankrig via Oria Agriculture sas.

Fra i dag sælges SIWI’s fulde produktsortiment på det britiske marked. Virksomheden har tegnet aftale med den førende forhandler KRM – Keith Rennie Machinery Ltd., der nu distribuerer SIWI på det britiske marked med øjeblikkelig virkning.

SIWI Maskiner har vundet prestigefyldte Canadiske innovationspris for bedste landbrugsmaskine produkt på det Canadiske marked i 2019. Et panel bestående af innovative canadiske landmænd og forretningsfolk fra branchen har udvalgt SIWI Maskiner til prisen.

SIWI Maskiner har indgået en forhandleraftale med en af Canadas helt store maskinforhandlere Future AG Ltd. i provinsen Alberta. Alberta-provinsen er 15 gange større end Danmark, så er der potentiale for yderligere udbygning af samarbejdsaftaler.

SIWI distributor in Canada

Danske SIWI Maskiner ApS er blevet bevilliget midler til test og markedsmodning af virksomhedens produkter i programmet SMV-instrumentet H2020 under Europa-Kommissionen.