SIWI udvider på det franske marked

Oria Agriculture og SIWI har indgået distributionsaftale for Frankrig.

Landmænd i Frankrig er allerede begyndt at se gevinsterne fra SIWI Combi-Hitch, der nu er tilgængeligt i Frankrig via Oria Agriculture. SIWI Combi-Hitch giver landmænd mulighed for let at skifte mellem forskellige traktorer, trailere, redskaber og andre maskiner. Tilslutning og frakobling af udstyr er normalt tidskrævende og uproduktivt, men SIWI Combi-Hitch gør det muligt for operatøren at skift vogn på under 30 sekunder:

”SIWI Combi-Hitch er et velkomment produkt på det franske marked. I Frankrig ser vi et betydelig tidsforbrug på til- og frakobling af maskiner på grund af markstørrelse og mange forskellige operationer på gården. Så her ser franske landmænd ikke blot mulighed for omkostningsbesparelser på maskiner og arbejdskraft, men også mulighed for et sikrere arbejdsmiljø,” siger Danea Armstrong fra Oria Agriculture.

Oria Agriculture arbejder med førende landbrugsproducenter for at distribuere deres produkter på det europæiske marked gennem et stærkt distributionsnetværk. De produkter, der tilbydes af Oria, giver europæiske landmænd gennemprøvede teknologier og udstyr, der forbedrer deres produktivitet og effektivitet. Orias hovedkontor og lager ligger i nærheden af Lyon, der giver central adgang til Europa.

SIWI sælger nu sine patenterede SIWI-Hitch-system i Frankrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Belgien, Polen og Canada.

Læs mere om SIWI Combi-Hitch